Jet Verberne Uitvaarten

Ritueel Begeleider

Nieuws

overzicht:  volledig / samenvatting

MOOI REDACTIONEEL STUK IN WEEKBLAD VOOR NEDERWEERT - WEEK 38

Geplaatst op 19 september, 2019 om 13:20

AFWEZIG OP BRADERIE NEDERWEERT

Geplaatst op 27 juni, 2019 om 0:25

Als gevolg van het overlijden van de schoonmoeder van mijn assistente Mirjam Engelen zal Jet Verberne Uitvaarten aanstaande vrijdag (28 juni) NIET aanwezig zijn op de Zomerbraderie in Nederweert.

Ik wens John, Mirjam en overige familie heel veel sterkte.BEZOEK ONS OP 28 JUNI OF 7 JULI

Geplaatst op 3 juni, 2019 om 13:35


EEN GEDICHT

Geplaatst op 15 april, 2019 om 11:40


'n gedicht

Ik mis je grapjes en verhalen

De dingen die je altijd zei

Je lach, je dikke zoenen

Het is allemaal voorbij

Kon ik nog maar eens met je praten

Of een spelletje met je doen

Hard lachen om een mopje

Weer heel even zoals toen

Ik heb nu alleen nog je foto

Je bent het wel, maar ook weer niet

In gedachten ben je bij me

En zing ik ons lievelingslied

Ik mis je zo…AFSCHEID VAN LEENTJE

Geplaatst op 6 maart, 2019 om 3:15

Leentje leerde ik enkele jaren geleden kennen toen ze, samen met haar kinderen en kleinkinderen afscheid moest nemen van haar man, hun vader en opa. Voor pap wilden de nabestaanden een afscheid buiten, en dat hebben ze ook gehad. Die hele dag regende het, behalve de twee uur die wij nodig hadden om de stoelen droog te maken en de dienst te houden.

.

Leentje was een hele, hele lieve vrouw. Maar helaas,  ook lieve dames ontvallen ons. 

.

Ook dit keer wensten de nabestaanden een afscheid buiten. Dat werd gepland op de binnenplaats van restaurant Sfeer aan de Napoleonsweg in Ittervoort. En weet u? Het was de warmste februaridag ooit. En dat betekende dat we Leentje letterlijk en figuurlijk in het zonnetje konden zetten. ën in de bloemen, waar ze zoveel van hield. Alle gasten hadden één bloem meegebracht met daaraan een boodschap.

Er werden mooie verhalen verteld over Leentjes leven, die tot enkele weken terug volop in het leven stond. Na de ceremonie werd een erehaag gevormd en daar reed de rouwauto met Leentje doorheen. Nadat iedereen haar had uitgezwaaid was er een koffietafel en borrel.

.

Zo zou Leentje het gewild hebben.

.


Complimenten voor de ambiance en de samenwerking met restaurant Sfeer.

Alle gasten brachten één bloem mee. De overige bloemen werden verzorgd door Mirjam Engelen van Jet Verberne Uitvaarten.

EEN PASSEND AFSCHEID

Geplaatst op 6 maart, 2019 om 2:30

Misschien vreemd om te zeggen maar wat was het mooi! Een passend afscheid voor Thieu, een man die dol was op carnaval. Ook al was hij nog zo ziek, hij vroeg zijn vrouw om de carnavalsvlag uit te hangen en het huis te versieren. Alles paste precies bij deze uitvaart. Theiu was thuis, in zijn eigen serre, omringd door zijn gezin. Bij hem zijn steek en een bos bloemen in carnavalskleuren. Op de dag van afscheid zijn we vanuit thuis naar de kerk gelopen met voorop de carnavalsvereniging, daarna Thieu, begeleid door zijn gezin en familie. Een  mooie dienst met veel sprekers en bij het uitgaan een erehaag. De foto's hieronder en bij de reactie van de nabestaanden zeggen meer dan duizend woorden.

SPREEKBEURTEN

Geplaatst op 4 maart, 2019 om 13:00

Met enige regelmaat word ik gevraagd om een spreekbeurt te houden. Dit kan zijn voor grote of kleine gezelschappen, in een zaaltje of bij mensen die wat meer plaats hebben thuis. Onlangs mocht ik spreken voor een gezelschap van 10 dames. Zij vonden het leuk om bij mij te gast te zijn. Er werd koffie geserveerd en na afloop van de spreekbeurt een wijntje met hapjes, die ik eerder die middag samen met de gastvrouw had gemaakt. Een bijzondere avond voor iedereen.

Tijdens de spreekbeurt vertel ik over de traditionele uitvaart tot en met de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied. Vaak zeggen mensen vooraf al veel te weten. Na afloop echter krijg ik dan te horen dat er toch nog allerlei zaken niet bekend waren.

Mocht u interesse hebben dan kunt u mij bellen of mailen. Samen kijken we dan hoe we een en ander vorm gaan geven.


Een afscheid bij Hostellerie Munten te Weert, een van de locaties waarbij het mogelijk is om ceremonie en koffietafel/isamenzijn te combineren.


OPEN DAG 30 SEPTEMBER 2018 ATELIER GRENIER (2)

Geplaatst op 19 oktober, 2018 om 3:10

Na een - al zeg ik het zelf - welverdiende vakantie weer terug en tijd om de site bij te werken. Allereerst met nog wat mooie foto's van de geweldige Open Dag bij Atelier Grenier in Maarheeze. Namens Jet Verberne Uitvaarten was assistente Mirjam daar om alles over onze wijze van werken te vertellen tegen een ieder die het horen wilde. De Open Dag was een succes, het terrein van atelier Grenier was mooi ingedeeld en stond vol standjes. Maar wij hadden, denk ik, wel de meest bijzondere. Er was goed nagedacht om de gasten niet al te zeer te shockeren. Het is natuurlijk niet voor iedereen makkelijk om geconfronteerd te worden met dingen rondom een uitvaart en al helemaal niet met een kist. Maar... stand, kist en aankleding zagen er sfeervol en toch professioneel uit. Wanda had de kist prachtig gedecoreerd en Mirjam had voor een sobere maar prachtige aankleding van alles gezorgd en een mooi bloemstuk in de vorm van een hart, voor op de kist gemaakt. En iedereen die een praatje maakte kreeg een pakje zakdoekjes met tekst naar een idee van Toos. Achter de schermen werd geholpen met alles aanvoeren, opbouwen en afbreken. Dank voor iedereen die deze dag zo mooi heeft gemaakt.


IEDEREEN DIE MEER WIL LEZEN OVER JET VERBERNE UITVAARTEN KAN KIJKEN OP: www: jetverberneuitvaarten.nl


30 SEPTEMBER OPEN DAG ATELIER GRENIER

Geplaatst op 25 september, 2018 om 13:30VROUWevent 2018 - ALS POWERVROUW OP HET PODIUM IN MUNTTHEATER

Geplaatst op 20 september, 2018 om 16:45

Gisteren in het Munttheater op de catwalk als Powervrouw tijdens het VROUWevent, georganiseerd door Weertmagazine. Een bijzondere ervaring. Vorige week kleding uitgezocht bij Pleunis Mode in Nederweert. De dag erop Hairstyling en make-up bij Haistudio Twins, daarna mochten we schoenen kiezen bij Munnichs, en door naar Ruud de Vreeze voor een fotoshoot (zie resultaat hieronder). De catwalktraining bij Judith's Dancpoint kwam gisteravond natuurlijk heel goed van pas toen er twintig zakenvrouwen in het Munttheater als powervrouw op de catwalk werden gepresenteerd. Leuk om eens een keer in een totaal andere setting nieuwe mensen te leren kennen.


 

 


Rss_feed