Jet Verberne Uitvaarten

Ritueel Begeleider

Nieuws

AFSCHEID VAN LEENTJE

Geplaatst op 6 maart, 2019 om 3:15

Leentje leerde ik enkele jaren geleden kennen toen ze, samen met haar kinderen en kleinkinderen afscheid moest nemen van haar man, hun vader en opa. Voor pap wilden de nabestaanden een afscheid buiten, en dat hebben ze ook gehad. Die hele dag regende het, behalve de twee uur die wij nodig hadden om de stoelen droog te maken en de dienst te houden.

.

Leentje was een hele, hele lieve vrouw. Maar helaas,  ook lieve dames ontvallen ons. 

.

Ook dit keer wensten de nabestaanden een afscheid buiten. Dat werd gepland op de binnenplaats van restaurant Sfeer aan de Napoleonsweg in Ittervoort. En weet u? Het was de warmste februaridag ooit. En dat betekende dat we Leentje letterlijk en figuurlijk in het zonnetje konden zetten. ën in de bloemen, waar ze zoveel van hield. Alle gasten hadden één bloem meegebracht met daaraan een boodschap.

Er werden mooie verhalen verteld over Leentjes leven, die tot enkele weken terug volop in het leven stond. Na de ceremonie werd een erehaag gevormd en daar reed de rouwauto met Leentje doorheen. Nadat iedereen haar had uitgezwaaid was er een koffietafel en borrel.

.

Zo zou Leentje het gewild hebben.

.


Complimenten voor de ambiance en de samenwerking met restaurant Sfeer.

Alle gasten brachten één bloem mee. De overige bloemen werden verzorgd door Mirjam Engelen van Jet Verberne Uitvaarten.

Categorie├źn: Geen