top of page

Uitvaartorganisatie en ritueel begeleider / spreker

Samen realiseren we de uitvaart van uw keuze zo mooi en persoonlijk mogelijk.

We bewandelen het traditionele pad of we slaan een heel andere weg in.

Alles in overleg en naar uw wensen.

In plaats van de traditionele kerkdienst met aansluitend begraafplaats,

wordt steeds vaker gekozen voor een afscheidsceremonie in de aula van een crematorium

of een afscheid op een compleet andere locatie: thuis, in de natuur, in een sfeervolle accommodatie, theater, manege, enz. Hierbij zit u niet vast aan een vooraf opgelegde gang van zaken en bent u vooral minder gebonden aan een vaak beperkte tijdsduur.

Er is veel mogelijk om het afscheid heel persoonlijk te maken. Tegenwoordig mag dat ook weer een thuisopbaring zijn. Vaak ontwerp ik een unieke rouwbrief, een speciaal gedachtenisprentje,

een gedachtenisboekje of zoeken we naar een ander alternatief.

Samen bereiden we ook de afscheidsdienst voor en vullen deze zo persoonlijk mogelijk in. Ook hier is veel ruimte voor bijdragen van nabestaanden en anderen, muziek en het tonen van foto's. Indien gewenst schrijf ik een mooie levensloop/karakterschets. Ik assisteer of adviseer bij dat wat men graag zelf doet, al het overige regel, spreek of maak ik zelf. Zo ook een professionele PowerPoint die achteraf aan de nabestaanden wordt overhandigd. Een mooie, blijvende herinnering die men samen kan delen.

Ook al heeft u gekozen voor of bent u min of meer gebonden aan een andere uitvaartorganisatie (bijvoorbeeld omdat uw dierbare daar een uitvaartverzekering had) dan nog kunt u een beroep doen op mij als Ritueel Begeleider / spreker.

Ook staat het u vrij om - indien er een uitvaartverzekering loopt elders - toch te kiezen voor Jet Verberne Uitvaarten. Liefst vóóraf kijk ik met u welke financiële gevolgen dit heeft. U mag mij altijd benaderen voor een vrijblijvend informatiegesprek of voor het vastleggen van uw wensen.

00:00 / 02:16
bottom of page